Premierea câștigătorilor Tombolei organizate de Hramul orașului Chișinău

Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură”, organizată de Hramul orașului Chișinău și-a desemnat câștigătorii ediției din acest an. În urma extragerii, 20 de consumatori conectați la sistemul centralizat de termoficare din Capitală vor beneficia de o lună de consum gratuit a încălzirii și apei calde menajere pentru luna decembrie 2021.

Termoelectrica, premiată cu două distincții importante la Gala Businessului Moldovenesc

Termoelectrica a fost premiata la Gala Businessului Moldovenesc cu două distincții valoroase: Mercuriul de Aur la nominalizarea „Contribuție importanta la dezvoltarea durabila” și statueta Zeița Calității, pentru realizări in domeniul calității, în cadrul concursurilor „Marca Comerciala a anului 2020” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității”

Desfășurarea campaniei anuale de recompensare a consumatorilor „Achiți iarna, fii răsplătit vara”

Toate blocurile din capitală conectate la Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET), care nu înregistrează datorii la consum, vor beneficia gratuit de lucrările de pregătire a instalațiilor de termoficare pentru perioada rece a anului. Pentru aceasta este necesar ca gestionarii fondului locativ să înscrie blocul Dvs.

Achitați factura direct de pe www.infobon.md

Centrul de Calcul Infobon pune la dispoziția consumatorilor o noua modalitate de achitare online a facturilor emise pentru serviciile locativ – comunale (energie termica, servicii de administrare, Acum, efectuarea plăților poate fi efectuata cu orice card bancar VISA sau Mastercard valabil, emis in tara sau peste hotare.